Lejonhannarna vakar över vattenhålet :D




Det här är ingen vanlig blogg den kommer innefatta allt från kattsand till dimmiga dagar (veckodagar inräknat) ;)
först skulle jag bara vilja berätta bakgrunden till hur vi kommit till makten.

Det var en gång för mkt längesen en lejonhanne ( J ) som vandrade helt ensam på den solbelysta savannen som då och då kantades av enstaka, rentav döda träd. En svag bris tog fart och svepte sakta genom lejonhannens man samtidigt som hans grova tassar präntade in sina avtryck i den torra marken, han vandrade vidare.

Han passerade många floder och ett antal dalgångar innan han kände att det var dags för att uppsöka dasset då han var sjukt tvungen att slå en drill efter att ha sänkt en halva brännvin. Han letade och letade och rätt som det var dök det ur tomma intet upp en get vid namn Rolf som knegade runt på en stor och hård stav. Rolf ville ha den vise lejonhanens råd angående ett vida känt problem rörande hans hemtakter. 

Profetian löd som så att savannen skulle regeras av lejon och inte bara ett utan TVÅ stora, starka, MUSTIGA lejonhannar med en väldigt hög alkoholtoleransnivå ;D Lejonhannen åtog sig uppdraget men insåg att han inte skulle klara av det själv, han behövde en trogen VAPENDRAGARE som ställde upp i alla väder.
men vart skulle han få fatt i en sådan ?

Han vandrade många mil och stötte på både brunstiga bävrar och pedo-elefanter vilket inte var så konstigt då han gick runt och viftade med sina krispiga skinkor xD Efter en lång vandring anlände han till det lokala vattenhålet vid nordligaste breddgraden av Mustiland. Musiken var hög och alla djuren lika så :P En flamingo hänge från andra våningen och spydde medans en giraff hade tittat på tok för djupt i sitt glas, som med andra ord är väldigt djupt om man tänker på giraffens propotioner ^^

Han gjorde en stor entré genom att snabbt och konsist svepa en tunna med mjöd. Dånet från åskådarna var öronbedövande, men det var en som inte hejade på, det var en mörk gestalt längst inne i lokalen( L ).
Det osade mystik över hela denna skuggperson som nu sakta men med bestämda steg började röra sig genom den överförfriskade anhopningen av savannens djur. Efter ca 10 sekunder, vilka lejonhannen tycktes uppfatta som en hel evighet men så plötsligt stod nu den mystiska och fräsiga gestalten öga mot öga med lejonhanen.

Det uppstod en tystnad som båda uppfattade som ngt helt naturligt och som om de känt varandra hela livet, allt i rummet verkade stanna upp och lejonhannen visste då innerst inne att han hade hittat denna själsfrände och broderliga vapendragare som han så länge letat efter.

Under deras kallprat vid baren framkom det av en lite väl för berusad kroggäst att den nya mustige vapendragaren tydligen var en levande legend i hans hemtrakter, han hävde tydligen öl som en heroinpåverkad flock med getter och lite där till! Lejonhannen blev nu allt säkrare på sin sak, DETTA VAR LEJONHANNEN SOM ENLIGT PROFETIAN SKULLE SLÅ FÖLJE MED HONOM OCH ERÖVRA SAVANNEN!

För att vara 100 % säker utmanade lejonhannen honom i en ölhävartävling där den mystiska nye herren skulle få bevisa sin präktighet. Två tunnor öl ställdes upp och lejonhannen och hans utmanare började dricka i ett häftigt tempo medans publiken hejade på i ett häftigt tempo och spydde som aldrig förr (Y) Rätt som det var hade utmanaren sänkt sin tunna och därmed besegrat den dittills obesegrade lejonhannen som på ngt vis ändå kände sig nöjd och belåten. Han hade hittat sin vapendragare och kom fram till slutsatsen att han var ULTRA MUSTIG!

Och ända sen den dagens kraftmätning har de två lejonhannarna följts åt och sakta men säkert erövrat savannen tillsammans :D

Kommentarer
Postat av: Hes

Många läsare ?



Kolla in miniboobies.blogg.se ist ;)

2010-11-09 @ 18:50:01
URL: http://miniboobies.blogg.se/
Postat av: Lejonhannar

Såg eran blogg och den var tyvärr inte i samma klass som våran! Eran kattsand är tyvärr slut

2010-11-10 @ 15:56:25
URL: http://mustigalejonhanar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0