Hur man passionerat och kärleksfullt förför en majestätisk lejonhona!

Steg 1: Hitta en lejonhona: Du smyger dig i gräset. STANNA UPP! Granska bytet ifrån topp till tå. Kolla att brösten är större än miniboobies och om lejonhonan utstrålar detta faktum är det fritt fram att uppvakta bytet.

Steg 2: Planen: I detta steg kommer det att presenteras ett flertal planer för att förföra den tilltänka lejonhonan.

Nr1: (Den pryde) Gå fram med elegans och stil till lejonhonan samtidigt som du rytmiskt viftar på svansen och berätta att du är en astronaut. (Detta kan dock vara ett problem om du i tidigare liv har varit en sterioid pumpande elefant vilket resulterar i en krypande svans;). 

Nr2: (El classico) Bind helt enkelt fast lejohonan. Gå sedan med bestämda steg in till köket för att hämta öltunna med tillbehör (tratt och slang). Placera sedan tratten i lejonhonans brunstiga gap och häll sakta men säkert mjödet i hennes strupe. O.B.S! Se till att inte spilla en enda droppe! Sedan är det bara att utvänta resultatet av denna kupp för att sen bära hem lejonhonan till kärleksgrottan.

Nr3: (Alfahannen) När du kommer in i tavernan så visar du direkt med ett ståtligt ryt att de är du som är alfahannen. Om du gör det rätt så kommer lejonhanerna se upp till dig och lejonhonorna avguda dig. Denna metod leder direkt till parning i 80 % av fallen.

Steg 3: Utkasstningen av lejonhonan: Detta steget utförs på morgonen då vattenhålet är torrt och kattsanden har slutat att flöda. Först så tar du ett ordentligt tag i lejonhonans svans. Sen ryter du till och slänger ut henne genom fönstret i kärleksgrottan. Om du har fått med dig hem fler än en lejohona så njuter du bara av stunden och hoppas att få till det igen som tack för igår!


Lejonhanne med sitt byte ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0